Bugün, 14 Temmuz 2025 Pazartesi

Erzurum’da buz kırma timleri iş başında

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Buz Kırma Timi, çatılardan sarkarak tehlike oluşturan buz sarkıtlarını kırıyor.

YEREL 15.03.2022 11:21:00 0
Erzurum’da buz kırma timleri iş başında


Türkiye'nin en soğuk illerinden Erzurum’da, kar yağışı ve dondurucu soğuklarla birlikte çatılarda oluşan buz sarkıtları ve kar birikintileri, vatandaşlar için tehlike oluşturmaya başladı. İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Buz Kırma Timi, buz sarkıtlarını kırarak tehlikeyi ortadan kaldırıyor. Çatılarda uzunluğu iki metreyi bulan dev buz sarkıtlarını kırmak için ekipler, yoğun güvenlik önlemleri altında buzları temizliyor.
İtfaiye ekipleri, kent genelinde çatılarda oluşan buz sarkıtlarının kırılması çalışmalarının devam ettiğini belirterek cadde üzerine rastgele park yapan sürücülere de çalışmaları engelledikleri için uyarılarda bulundu.

Aziziye'den 15 Temmuz'a iki yiğit Dadaş

Koşapınar'da festival coşkusu

Erzurum'da imece usulü festival

Erzurumlu sporculardan büyük başarı

Polisten çocuklara bilinçli internet kullanımı bilgilendirmesi

Aziziye'den 15 Temmuz'a iki yiğit Dadaş

Koşapınar'da festival coşkusu

Erzurum'da imece usulü festival

Türkiye-Rusya ilişkileri Atatürk Üniversitesi’nde masaya yatırıldı

Pekmez ocakları bu kez pestil için yandı

Vali Çiftçi vatandaşlara aşure dağıttı

Pazartesi 28.4 ° / 14.6 °
Salı 26.8 ° / 13 °
Çarşamba 22 ° / 10.6 °