Bugün, 16 Haziran 2025 Pazartesi

Yetim çocuklara kırtasiye desteği için buluştular

Yetim çocuklara kırtasiye desteği için buluştular

12.09.2023 12:28:00 0
Yetim çocuklara kırtasiye desteği için buluştular


Erzurum’da bir grup gönüllü genç ve kadın, yeni eğitim-öğretim döneminde yetim çocuklara destek olmak, onların kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için Kızılay Şubesi’nin öncülüğünde bir araya gelerek çadırda pişirdikleri yemekleri sattı.
Erzurum’un en işlek yerlerinden birisi olan Cumhuriyet Caddesi’nde Türk Kızılay Palandöken Şubesi Kadın Kolları; gönüllü gençlerin ve kadınların desteğiyle, yetim çocuklara kırtasiye desteği için etkinlik düzenledi.
Kızılay Erzurum İl Başkanı Hüseyin Bozhalil, burada hem Kızılay’ı vatandaşlar daha iyi anlatmak, hem de bağış ve yardımlaşma kültürünü canlı tutmak ve farkındalık oluşturmak için bir araya geldiklerini söyledi.
Türk Kızılay Palandöken Şubesi Kadın Kolları’nda gönüllü olarak çalışan Hava Şeker, yetim çocuklarla dayanışma ve onlara kırtasiye desteğinde bulunmak için etkinliği yaptıklarını anlattı.

110 yıl sonra tarihi canlandırma

Atatürk Üniversitesi oda orkestrası ilk konseriyle sanatseverleri büyüledi

Otobüsten inen kadın yolcuya motosiklet çarptı

Ticaret Bakanlığı'ndan Erçimsan Holding Genel Kurulu hakkında açıklama

Öğrenciler duruşma salonunda hukuk ve adalet dersi yaptı

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazartesi 17.3 ° / 3.1 °