Bugün, 17 Haziran 2025 Salı

Yakutiye gençlik merkezinde çifte bayram

Yakutiye Gençlik Merkezi’nde hafta sonu Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çeşitli etkinlikler yapıldı.

24.04.2023 15:26:00 0
Yakutiye gençlik merkezinde çifte bayram


Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi’nde hafta sonu çifte bayram sevinci yaşandı. Yakutiye Gençlik Merkezi Gençlik liderleri ve gönüllüleriyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Ramazan Bayramı münasebetiyle çocuklara Çifte bayram yaptırdı.
Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte sanatsal, kültürel ve sportif gösteriler oldukça yoğun ilgi gördü. Minik çocukların yanı sıra depremzede çocuklarını da katıldığı etkinlik alkış aldı. Özellikle, Yakutiye Gençlik Merkezi Eğitmenleri ile Müzik Grubu depremzede çocuklara acılarını ve deprem travmasını unutturmaya çalıştı.

Elektrik akımına kapılan kadın hayatını kaybetti

Erzurum’da bir ayda 694 uçuş gerçekleşti

Altınordu futbol şenliği Erzurum’da yapıldı

Türkiye’nin ilk kadın kooperatifi kıraathanesi

Tarihi tabyalara at ve bisikletlerle ulaştılar, zirveden paraşütle atladılar

DSİ’den yeraltı sularına mercek

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Salı 15.1 ° / 3.1 °
Çarşamba 18.4 ° / 1.7 °
Perşembe 20.4 ° / 4.8 °