Bugün, 16 Haziran 2025 Pazartesi

TOHM sporcularından büyük başarı

Erzurum TOHM Sporcuları short trackta büyük bir başarıya imza attı.

SPOR 20.11.2024 16:27:00 0
TOHM sporcularından büyük başarı

Ay-yıldızlılar 2000 metre Mix Bayrak yarışında 17 takım arasında 5. oldu. Derya Karadağ ise 500 metrede 46.598 saniye ile Türkiye rekorunu kırdı.
Türkiye Short Trackta her geçen gün yeni başarılara imza atıyor. Erzurum TOHM Sporcuları bu kez İtalya’da göğsümüzü kabartan sonuçla döndü. TOHM Sporcuları short trackta büyük bir başarıya imza attı. Ay-yıldızlılar 2000 metre Mix Bayrak yarışında 17 takım arasında 5. oldu. Derya Karadağ ise Derya Karadağ, 500 metrede 46.598 saniye ile Türkiye rekorunu kırdı.
Bayrak takımı 5. oldu
14-16 Kasım 2024 tarihleri arasında İtalya'nın Bormio şehrinde düzenlenen ‘Genç Dünya Kupası 2 Yarışması’nda, 17 takımın katıldığı 2000 Metre Mix Bayrak yarışında TOHM Sporcularından Muhammet Bozdağ , Toprak Efe Eroğlu , Derya Karadağ , Nisa Nur Fidan, Mehmet Talha Yıldız’dan oluşan takım 5. olarak Antrenörlere ve Türkiye Buz Pateni Federasyonu yönetim kuruluna büyük bir gurur yaşattılar.
Derya Karadağ’dan Türkiye rekoru
İtalya'nın Bormio şehrinde düzenlenen ‘Short Track Genç Dünya Kupası’nda Erzurum ve ülkemizi temsil eden TOHM sporcusu Derya Karadağ, 500 metrede 46.598 saniye ile Türkiye rekorunu kırdı. Milli sporcu bu başarısı ile sporseverlerden alkış aldı.
Bu arada İtalya’da yapılan Short Track müsabakalarında milli takım kafilesinde Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Kaçmaz, Milli takım başantrenörü Artur Sultangaliyev ile Betül Yerdelen Dengiz ile fizyoterapist Mehmet Duman da yer aldı.

Elektrik akımına kapılan kadın hayatını kaybetti

Erzurum’da bir ayda 694 uçuş gerçekleşti

Altınordu futbol şenliği Erzurum’da yapıldı

Türkiye’nin ilk kadın kooperatifi kıraathanesi

Tarihi tabyalara at ve bisikletlerle ulaştılar, zirveden paraşütle atladılar

DSİ’den yeraltı sularına mercek

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazartesi 17.3 ° / 3.1 °
Salı 15.1 ° / 3.1 °
Çarşamba 18.4 ° / 1.7 °