Bugün, 12 Temmuz 2025 Cumartesi

Panele katılan öğretim üyesi kürsüde fenalık geçirdi

Atatürk Üniversitesi’nde düzenlenen panelde konuşan öğretim üyesi kürsüde aniden fenalaştı. Salonda bulunan katılımcıların müdahale ettiği öğretim üyesi kendine geldikten sonra konuşmasına devam etti.

GÜNCEL 11.07.2025 11:39:00 0
Panele katılan öğretim üyesi kürsüde fenalık geçirdi

Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen "Türkiye-Rusya İlişkileri Üzerine Uluslararası Akademik Panel"de konuşan Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Müge Yüce, konuşma sırasında aniden rahatsızlandı. Su içmesine rağmen konuşmasını sürdüremeyen öğretim üyesine katılımcılar müdahale etti.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Müge Yüce oturumu yöneten Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Reyhan Keleş’in yardımıyla koltuğa oturtuldu. Bir süre dinlenen Doç. Dr. Müge Yüce daha sonra kürsüye dönerek konuşmasına devam etti.

Rektör Hacımüftüoğlu, 15 ülkeden yaz okulu için Atatürk Üniversitesine gelen öğrencileri misafir etti

Freni boşalan kamyon uçuruma yuvarlandı: 1 ölü

Jandarma siber suçlulara göz açtırmıyor

Serkan Özbalta: "Bu sezon için değil, kulübün geleceği için transfer yapıyoruz"

Meteorolojiden Erzurum için sıcak uyarısı

Türkiye-Rusya ilişkileri Atatürk Üniversitesi’nde masaya yatırıldı

Pekmez ocakları bu kez pestil için yandı

Vali Çiftçi vatandaşlara aşure dağıttı

Pazaryolu'nda 5 ev, 2 ahır ve 2 samanlık yandı

Erzurumlular temmuz ayında soba yaktı

Dünyanın dört bir tarafından gençler Erzurum'da buluşuyor

Cumartesi 27.5 ° / 14.2 °
Pazar 29.5 ° / 14.8 °
Pazartesi 28.4 ° / 14.6 °