Bugün, 15 Haziran 2025 Pazar

Palandöken’in misafirlerine yeniden davet

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Palandöken eteklerinde bulunan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde idman yapan takımları ziyaret etti.

GÜNCEL 31.07.2024 15:57:00 0
Palandöken’in misafirlerine yeniden davet


Yerli ve yabancı futbol takımlarının sporcu ve teknik ekipleriyle bir araya gelen Vali Çiftçi, futbolculara başarılar diledi. Takımların antrenmanlarını da izleyen Vali Çiftçi, Erzurum’da hava şartlarının kamp çalışmaları için çok uygun olduğunu söyledi. Vali Çiftçi "Şu anda Palandöken eteklerinde 11 tane yüksek İrtifa kamp merkezimiz var. Yurtiçinden ve yurtdışından gelen takımlar hazırlık maçları yaparak önümüzdeki sezona hazırlanıyorlar. Yerli ve yabancı takımlara hoş geldiniz demek için buradayım. Önümüzdeki yıl da bu takımları şehrimizde ağırlamak istiyoruz” diye konuştu.
Takımları tekrar şehirlerine beklediklerini ifade eden Çiftçi, “Antalyaspor buradan ayrıldı. Onlara yetişemedim. Kuveyt’ten, Suudi Arabistan'dan, İran'dan gelen takımlar var, onların hepsine hoş geldiniz dedik. Takımları ziyaret ederek teknik heyetlere başarılar diledik. Seneye tekrar şehrimize beklediğimizi ifade ettik” sözlerini kaydetti.

110 yıl sonra tarihi canlandırma

Atatürk Üniversitesi oda orkestrası ilk konseriyle sanatseverleri büyüledi

Otobüsten inen kadın yolcuya motosiklet çarptı

Ticaret Bakanlığı'ndan Erçimsan Holding Genel Kurulu hakkında açıklama

Öğrenciler duruşma salonunda hukuk ve adalet dersi yaptı

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazar 20.7 ° / 8 °
Pazartesi 17.3 ° / 3.1 °