Bugün, 16 Haziran 2025 Pazartesi

Narkotik Köpekleri Su ve Magnum yine affetmedi

Erzurum’da 11 kilo 615 gram uyuşturucu madde ele geçirildi, 6 şahıs tutuklandı

GÜNCEL 21.02.2025 17:52:00 0
Narkotik Köpekleri Su ve Magnum yine affetmedi


Erzurum'da polisin yaptığı narkotik operasyonlarda toplam 11 kilo 615 gram uyuşturucu madde ele geçirildi, 6 şahıs ise mahkemece tutuklandı.
Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerince ve NMAK (Narkotik Madde Arama Köpekleri) Su ve Magnum ile yapılan çalışmalar kapsamında zehir tacirlerine darbe vuruldu.
Yapılan operasyonlar çerçevesinde; 2 kilo 200 gram afyon sakızı maddesi ele geçirildi, adli mercilere sevk edilen M.M. (36) isimli şahıs tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. 5 kilo 350 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi, adli mercilere sevk edilen A.A. (20), S.A. (22) isimli şahıslar tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Güvenlik güçleri 2 kilo 450 gram afyon sakızı maddesi ve suç unsuru 8 bin 900 TL ele geçirdi, adli mercilere sevk edilen A.A. (32) isimli şahıs tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Erzurum'da 1 kilo 613 gram metamfetamin maddesi ve 1,46 gram skunk maddesi ele geçirildi, adli mercilere sevk edilen S.S. (27), H.M. (22) isimli şahıslar tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Toplamda 11 kilo 615 gram uyuşturucu madde ele geçirildi, 6 şahıs tutuklandı. Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı, satışı ve nakli ile ilgili mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir" denildi.

Altınordu futbol şenliği Erzurum’da yapıldı

Türkiye’nin ilk kadın kooperatifi kıraathanesi

Tarihi tabyalara at ve bisikletlerle ulaştılar, zirveden paraşütle atladılar

DSİ’den yeraltı sularına mercek

Kooperatifleşmeye tarım makinesi desteği

Belediyelerin kültürel kurslarına yoğun ilgi

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazartesi 17.3 ° / 3.1 °
Salı 15.1 ° / 3.1 °
Çarşamba 18.4 ° / 1.7 °