Bugün, 16 Haziran 2025 Pazartesi

Mutlu Kafe'den mutlu anlar

Erzurum'da Palandöken Özel Eğitim Meslek Okulu'nda, 3 Aralık Engelliler Günü vesilesiyle öğrencilere yönelik farkındalık oluşturan bir etkinlik yapıldı.

MANŞET HABERLER 3.12.2024 12:36:00 0
Mutlu Kafe


Erzurum'da tatlı ustası Selami Atiş, 3 Aralık Engelliler Günü'nde Palandöken Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerine sürpriz yaptı. Öğrencilerle birlikte hamur açan ve pasta yapan Selami Atiş, doğum günü olan iki öğrenci için yaş pasta kesti. 4 farklı alanda özel çocuklara hizmet veren, özel çocukların çalışıp uzmanlaştığı ve eğitim aldığı Mutlu Kafe'de çocuklar mutlu anlar geçirdi.
Palandöken Özel Eğitim Meslek Okulu Hakan Özyurt, çocukların hem fiziksel hem de zihinsel gelişimi için toplumla iç içe olmalarının öneminden bahsederek, “Çocuklarımızın benzeri faaliyetler içinde olması bizleri de mutlu ediyor. Bu gün hamurla pasta yapan çocuklarımız güzel bir gün geçirdi. Emeği geçen Selami Usta ve ekibine teşekkür ederim” dedi.
Tatlı ustası Selami Atiş ise sadece 3 Aralık Engelliler Günü değil her zaman çocuklara sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek, “Bu gün özel çocuklarımıza güzel hatıralar yaşayacakları bir gün geçirmelerini istedik" diye konuştu.

Türkiye’nin ilk kadın kooperatifi kıraathanesi

Tarihi tabyalara at ve bisikletlerle ulaştılar, zirveden paraşütle atladılar

DSİ’den yeraltı sularına mercek

Kooperatifleşmeye tarım makinesi desteği

Belediyelerin kültürel kurslarına yoğun ilgi

110 yıl sonra tarihi canlandırma

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazartesi 17.3 ° / 3.1 °
Salı 15.1 ° / 3.1 °
Çarşamba 18.4 ° / 1.7 °