Bugün, 16 Haziran 2025 Pazartesi

Milli Savunma Bakanı Güler, Erzurum heyetini kabul etti

Askeri hastane Erzurum Lisesine devredildi

EĞİTİM 6.06.2024 12:11:00 0
Milli Savunma Bakanı Güler, Erzurum heyetini kabul etti


 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Erzurum heyetini kabul etti.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Fatma Öncü, Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Fırat, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Erzurum Ticaret Odası Başkanı Saim Özakalın ile birlikte Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile bir araya geldi.
Toplantıda, Erzurum Eski Mareşal Fevzi Çakmak Askeri Hastanesi’ne ait tarihi binanın Erzurum Lisesi’ne bağlanması kararı alındı.
Konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, önümüzdeki aylarda restorasyonuna başlanacak olan Erzurum Lisesi’nin yeniden eski ruhuna kavuşması, şehrin gelişmesi ve kalkınması adına atılan bu önemli adımların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde her zaman güçlü ve kararlı bir şekilde devam edeceği belirtildi.

110 yıl sonra tarihi canlandırma

Atatürk Üniversitesi oda orkestrası ilk konseriyle sanatseverleri büyüledi

Otobüsten inen kadın yolcuya motosiklet çarptı

Ticaret Bakanlığı'ndan Erçimsan Holding Genel Kurulu hakkında açıklama

Öğrenciler duruşma salonunda hukuk ve adalet dersi yaptı

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazartesi 17.3 ° / 3.1 °