Bugün, 16 Haziran 2025 Pazartesi

Milli Curlingçilere Kaymakam morali

Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Erkek A Milli Curling Takımı ve Junior Kız Milli takımının kampını ziyaret etti. Ay-yıldızlılar, Kaymakam Kaldırım’a Milli takım forması hediye etti.

SPOR 11.10.2024 15:42:00 0
Milli Curlingçilere Kaymakam morali


Avrupa Curling Şampiyonası öncesinde hazırlık kampında bulunan Erkek A Milli Curling Takımı ve Dünya Şampiyonası B Klasmanında buz pistine çıkacak olan Junior Kız Milli takımını ziyaret eden Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Ay-yıldızlılara moral aşıladı.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile birlikte Erkek A Milli Takımı ve Junior Kız Milli takımının kampını ziyaret eden Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Erkek A Milli Takım Antrenörü Ahmet Çelik ve Junior Kız Takımı antrenörü Selami Yıldız’dan bilgi aldı. Ziyaretin anısına Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım’a forma hediye edildi.
İsveç’te yapılacak olan Avrupa Şampiyonası öncesinde Estonya, Letonya ve Çekya’da özel turnuvaya katılacak olan A Milli Curling Takımı ile Dünya Şampiyonası B Klasmanı öncesinde Letonya’daki özel turnuvaya katılacak olan Junior Kız takımına başarı dileklerini ileten Yakutiye Kaymakamı Tuncay Yıldırım, millilerin yoğun çalışmalarını alkışladıklarını söyledi.

Elektrik akımına kapılan kadın hayatını kaybetti

Erzurum’da bir ayda 694 uçuş gerçekleşti

Altınordu futbol şenliği Erzurum’da yapıldı

Türkiye’nin ilk kadın kooperatifi kıraathanesi

Tarihi tabyalara at ve bisikletlerle ulaştılar, zirveden paraşütle atladılar

DSİ’den yeraltı sularına mercek

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazartesi 17.3 ° / 3.1 °
Salı 15.1 ° / 3.1 °
Çarşamba 18.4 ° / 1.7 °