Bugün, 17 Haziran 2025 Salı

Kılbaş’a forma hediye etti

Kılbaş’a forma hediye etti

SPOR 13.11.2024 18:15:00 0
Kılbaş’a forma hediye etti


Efsane Erzurumspor’da uzun yıllar Genel Kaptan olarak hizmet eden Cevat Kılbaş’a Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal tarafından hazırlanan forma Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur tarafından hediye edildi.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, efsane Erzurumspor’da görev yapmış olan kulüp başkanları ve yöneticilerinin onuruna yemek vermişti. Yemekte Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal da, efsane yöneticilere forma jesti yapmıştı. Şehir dışında olduğu için yemeğe katılamayan Cevat Kılbaş da formasına kavuştu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Efsane Erzurumspor’a uzun yıllar Genel Kaptan olarak hizmet veren Cevat Kılbaş'a, Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal tarafından yaptırılan formayı takdim etti.
Kılbaş bu anlamlı hediye karşısında bir hayli mutlu oldu. Çakmur ve Dal’ın jesti karşısında duygu dolu anlar yaşayan Cevat Kılbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur ile Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal’a teşekkür etti.

Asırlık çam ağaçlarına çıra darbesi

"Eser siyasetimize örnek projeler geliştiriyoruz"

Başkan Sekmen ‘Arzuhal Günleri’nde engellilerin sorunlarını dinledi

Ortaokul öğrencilerinden "Kalpten kaleme, kalemden sahneye" şiir dinletisi

75 ilde uyuşturucu madde operasyonu: 2 bin 311 şüpheli yakalandı

Elektrik akımına kapılan kadın hayatını kaybetti

Asırlık çam ağaçlarına çıra darbesi

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

Salı 15.1 ° / 3.1 °
Çarşamba 18.4 ° / 1.7 °
Perşembe 20.4 ° / 4.8 °