Bugün, 16 Haziran 2025 Pazartesi

Kafede kavga var diye ihbar edip polis haftalarını kutladılar

Erzurum’da esnaf, polis haftası dolayısıyla kavga ihbarında bulunup çağırdıkları polislere konfeti ve meşaleler ile sürpriz yaptı.

13.04.2022 13:37:00 0
Kafede kavga var diye ihbar edip polis haftalarını kutladılar


Yakutiye ilçesine bağlı Erzincankapı bölgesinde kafe işletmecisi Nasır Dikilitaş, polis haftası nedeni ile polislere sürpriz yaptı. Dikilitaş 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak iş yerinde kavga ihbarında bulundu. İhbar üzerine ekipler bölgeye yönlendirildi. Kavgaya müdahale etmek için araçtan inip kafe içerisine yönelen polisler bir anda meşalelerin yanması ve konfetilerin patlamasıyla şaşkınlığa uğradılar. Çevre esnafı katılımı ile kalabalıklaşan grup polislere çay ve kurabiye ikramında bulundular.
Esnaf Dikilitaş, “Polis haftası dolayısıyla polislerimize böyle bir sürpriz yaptık. Kavga ihbarı yaparak polislerimizi çağırdık ve özel günlerinde sürpriz yaptık” diye konuştu.
Polis ekipleri, sürpriz kutlama için esnafa teşekkür etti.

Elektrik akımına kapılan kadın hayatını kaybetti

Erzurum’da bir ayda 694 uçuş gerçekleşti

Altınordu futbol şenliği Erzurum’da yapıldı

Türkiye’nin ilk kadın kooperatifi kıraathanesi

Tarihi tabyalara at ve bisikletlerle ulaştılar, zirveden paraşütle atladılar

DSİ’den yeraltı sularına mercek

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazartesi 17.3 ° / 3.1 °
Salı 15.1 ° / 3.1 °
Çarşamba 18.4 ° / 1.7 °