Bugün, 16 Haziran 2025 Pazartesi

İsrail'in saldırıları Erzurum'da protesto edildi

İsrail'in Filistin ve Lübnan'a yönelik saldırıları Erzurum'da protesto edildi.

SÜRMANŞET 7.10.2024 13:30:00 0
İsrail


Öğlen namazının ardından Yakutiye Kent Meydanı Lala Mustafa Paşa Camii önünde toplanarak Türk ve Filistin bayrağı açan grup, pankartla ve sloganlarla İsrail'e tepki gösterdi.
Erzurum Sivil Toplum Platformu adına konuşan Memur-Sen Erzurum İl Başkanı Mustafa Karataş, Filistin'de işgal ve soykırım yapan İsrail'in son bir yıldır dünyanın gözü önünde yakın tarihin en büyük katliamlarını yaptığını ifade etti.
Karataş, korkunç soykırıma rağmen siyonizme ve onlarca emperyalist devlete kahramanca direnenlere selam gönderdiklerini belirterek, “Birinci yılına giren soykırımı lanetliyor, Gazze'de direnen yiğitleri ve şehitlerimizi selamlıyoruz. Dünya kör, dünya sağır, dünya suskun. Bütün olan bitenlere karşı dünya susuyor ama bizler susmayacağız. Kardeşlerimizin sesi ve soluğu olacağız” şeklinde konuştu.

110 yıl sonra tarihi canlandırma

Atatürk Üniversitesi oda orkestrası ilk konseriyle sanatseverleri büyüledi

Otobüsten inen kadın yolcuya motosiklet çarptı

Ticaret Bakanlığı'ndan Erçimsan Holding Genel Kurulu hakkında açıklama

Öğrenciler duruşma salonunda hukuk ve adalet dersi yaptı

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazartesi 17.3 ° / 3.1 °