Bugün, 16 Temmuz 2025 Çarşamba

Erzurumspor FK - Yeni Malatyaspor maçının ardından

Erzurumspor FK - Yeni Malatyaspor maçının ardından

SPOR 2.09.2024 11:22:00 0
Erzurumspor FK - Yeni Malatyaspor maçının ardından


- Murat Uçkun: "Şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi lazım"
- Hakan Kutlu: "Oyuncularımı tebrik ediyorum"
Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Erzurumspor FK’nın Yeni Malatyaspor’u 3-0 mağlup ettiği maçın ardından Teknik Direktörler Hakan Kutlu ve Murat Uçkun değerlendirmelerde bulundu.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Murat Uçkun, genç oyuncularla onurlu bir mücadele içerisinde olduklarını belirterek, "Maçın ikinci yarısında yaptığımız hatalardan sonra ikinci ve üçüncü gole engel olamadık. Süreç belli. Önümüzde bir milli ara var. Bu arada şehrin dinamikleri ayağa kalkar bu şehre sahip çıkar. Kısa sürede takım toparlanır. Bu sadece benim ve sporcularımın davası değil. Şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi lazım. Artık birilerinin bu işe el atması lazım" dedi.

Kutlu: "Oyuncularımı tebrik ediyorum"
Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise, rakibe tek pozisyon vermeden sayısız fırsat yakaladıklarını belirterek, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Geçen hafta Kocaelispor karşısında da iyi oynayan galibiyeti hak eden bizdik. Oyuncularım gelişerek üstüne koyarak gidiyor. Oyuncularımın performansından memnunum. Oyuncularıma taraftarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İletişim Fakültesi akademisyenleri ve öğrencilerinin hazırladığı ‘Darbe Kafası’ filmi 15 Temmuz’da izleyiciyle buluştu

Vali Çiftçi’den 15 Temmuz mesajı

Erzurum polisinden yürek ısıtan davranış

Aziziye'den 15 Temmuz'a iki yiğit Dadaş

Koşapınar'da festival coşkusu

Erzurum'da imece usulü festival

Türkiye-Rusya ilişkileri Atatürk Üniversitesi’nde masaya yatırıldı

Pekmez ocakları bu kez pestil için yandı

Çarşamba 22 ° / 10.6 °
Perşembe 23.6 ° / 11.3 °
Cuma 26.7 ° / 11.5 °