Bugün, 16 Haziran 2025 Pazartesi

Erzurumspor FK - Yeni Malatyaspor maçının ardından

Erzurumspor FK - Yeni Malatyaspor maçının ardından

SPOR 2.09.2024 11:22:00 0
Erzurumspor FK - Yeni Malatyaspor maçının ardından


- Murat Uçkun: "Şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi lazım"
- Hakan Kutlu: "Oyuncularımı tebrik ediyorum"
Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Erzurumspor FK’nın Yeni Malatyaspor’u 3-0 mağlup ettiği maçın ardından Teknik Direktörler Hakan Kutlu ve Murat Uçkun değerlendirmelerde bulundu.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Murat Uçkun, genç oyuncularla onurlu bir mücadele içerisinde olduklarını belirterek, "Maçın ikinci yarısında yaptığımız hatalardan sonra ikinci ve üçüncü gole engel olamadık. Süreç belli. Önümüzde bir milli ara var. Bu arada şehrin dinamikleri ayağa kalkar bu şehre sahip çıkar. Kısa sürede takım toparlanır. Bu sadece benim ve sporcularımın davası değil. Şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi lazım. Artık birilerinin bu işe el atması lazım" dedi.

Kutlu: "Oyuncularımı tebrik ediyorum"
Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise, rakibe tek pozisyon vermeden sayısız fırsat yakaladıklarını belirterek, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Geçen hafta Kocaelispor karşısında da iyi oynayan galibiyeti hak eden bizdik. Oyuncularım gelişerek üstüne koyarak gidiyor. Oyuncularımın performansından memnunum. Oyuncularıma taraftarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

110 yıl sonra tarihi canlandırma

Atatürk Üniversitesi oda orkestrası ilk konseriyle sanatseverleri büyüledi

Otobüsten inen kadın yolcuya motosiklet çarptı

Ticaret Bakanlığı'ndan Erçimsan Holding Genel Kurulu hakkında açıklama

Öğrenciler duruşma salonunda hukuk ve adalet dersi yaptı

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazartesi 17.3 ° / 3.1 °