Bugün, 13 Temmuz 2025 Pazar

Erzurum'daki seçimde yumruklu kavga

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın olağan genel kurul toplantısı gergin anlara sahne oldu

SÜRMANŞET 2.06.2025 00:35:00 0
Erzurum


 Erzurum Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın 25’inci Seçimli Olağan Genel Kurulu, gergin anlara sahne oldu. Genel kurulda divan başkanlığının belirlenmesi sırasında çıkan tartışma kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü.
Erzurum Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın 25’inci Seçimli Olağan Genel Kurulu, gergin başladı. Başkanlık için 3 adayın yarışacağı genel kurulun ilk gününde divan başkanı seçimi öncesi salonda yumruklar konuştu. Figen Kat ve Zeki Akalın'ın divan başkanlığı için aday gösterilmesinin ardından yaşanan tartışma kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü.
Genel kurulda oy kullanan delegelerin araya girmesi ile taraflar yatıştırılırken, divan başkanlığı için konsensüs sağlanarak Turgut Aktaş'ın getirilmesine karar verildi.
Erzurum Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın 25’inci Seçimli Olağan Genel Kurulu'na 3 kişi aday oldu. Mesrur Köseoğlu, Aykut Özbek ve Erol Ağsakallı başkanlık için yarışacak.
Bugün yapılan genel kurulun ilk gününde faaliyet ve denetleme kurulu raporları okunarak ibra edilecek. Yarın ise Erzurum Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda başkanlık için oy kullanılacak.


Doğalgaz borusu delindi, vatandaşlar büyük korku yaşadı

LGS başarısı vakıf okullarında hayat buluyor

Haziran ayında Erzurum Havalimanı’nda 103 bin 792 yolcuya hizmet verildi

Erzurumspor FK Adem Eren Kabak’la anlaştı

Erzurum’da gıda satan işyerleri denetlendi

Türkiye-Rusya ilişkileri Atatürk Üniversitesi’nde masaya yatırıldı

Pekmez ocakları bu kez pestil için yandı

Vali Çiftçi vatandaşlara aşure dağıttı

Pazaryolu'nda 5 ev, 2 ahır ve 2 samanlık yandı

Erzurumlular temmuz ayında soba yaktı

Dünyanın dört bir tarafından gençler Erzurum'da buluşuyor

Pazar 29.5 ° / 14.8 °
Pazartesi 28.4 ° / 14.6 °
Salı 26.8 ° / 13 °