Bugün, 16 Haziran 2025 Pazartesi

Erzurum’da otomobil su kanalına uçtu: 2 ölü, 1 yaralı

Üniversiteyi kazanan kızlarını kayıt için Erzurum’a getiren anne ve baba trafik kazasında hayatını kaybetti

SÜRMANŞET 22.09.2024 19:50:00 0
Erzurum’da otomobil su kanalına uçtu: 2 ölü, 1 yaralı


Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden çiftin kızlarını üniversite kaydı için kente getirdikleri öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Mustafa Anataca yönetimindeki 67 ADN 523 plakalı otomobil, Erzurum il merkezine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Çiğdemli Mahallesi yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aydınlatma direğine çarparak sulama kanalına uçtu. Kazada sürücü Mustafa Anataca ve eşi Birsen Anataca araç içerisinde hayatını kaybederken, suya savrulan kızları Dilay Anataca araçtan 100 metre uzağa sürüklendikten sonra kendi imkanları ile sudan çıkarak yol kenarına geldi. Yaralı genç kız sağlık ekiplerince tedavi altına alınırken, anne ve babanın cesedi AFAD ekiplerince araçla birlikte kanaldan çıkarıldı.
Zonguldak'ın K. Ereğli ilçesinde yaşayan Mustafa ve Birsen Anataca çiftinin Erzurum Atatürk Üniversitesini kazanan kızlarını kayıt için otomobille Erzurum’a getirdikleri öğrenildi.

Elektrik akımına kapılan kadın hayatını kaybetti

Erzurum’da bir ayda 694 uçuş gerçekleşti

Altınordu futbol şenliği Erzurum’da yapıldı

Türkiye’nin ilk kadın kooperatifi kıraathanesi

Tarihi tabyalara at ve bisikletlerle ulaştılar, zirveden paraşütle atladılar

DSİ’den yeraltı sularına mercek

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazartesi 17.3 ° / 3.1 °
Salı 15.1 ° / 3.1 °
Çarşamba 18.4 ° / 1.7 °