Erzurum'da şehit olan askere başsağlığı, yaralı askere acil şifalar diliyoruz.

Erzurum'da şehit olan askere başsağlığı, yaralı askere acil şifalar diliyoruz.

POLİTİKA 17.02.2024 22:53:25 0
Erzurum
Erzurum'dan gelen acı haberle yasa boğulan Türkiye, şehit olan asker Salih Ay'a Allah'tan rahmet, yaralı askere ise acil şifalar diliyor. Ulusumuzun cesur evladı Mehmetçik Salih Ay, yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu esnasında şehit oldu.

Bu vesileyle şehidimizin ailesine, yakınlarına ve tüm millete başsağlığı temennileri iletiliyor, kaybın derin üzüntüsü paylaşılıyor. Yaralanan askerin en kısa sürede sağlığına kavuşması umut ediliyor ve tedavi sürecine ilişkin desteğin devam ettiği belirtiliyor.

#SalihAy #şehit #PençeKilitOperasyonu #asker #Erzurum #Türkiye

?? Erzurum'dan gelen acı haberle yasa boğulan Türkiye, şehit olan asker Salih Ay'a Allah'tan rahmet, yaralı askere ise acil şifalar diliyor. Ulusumuzun cesur evladı Mehmetçik Salih Ay, yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu esnasında şehit oldu. Bu vesileyle şehidimizin ailesine, yakınlarına ve tüm millete başsağlığı temennileri iletiliyor, kaybın derin üzüntüsü paylaşılıyor. Yaralanan askerin en kısa sürede sağlığına kavuşması umut ediliyor ve tedavi sürecine ilişkin desteğin devam ettiği belirtiliyor. #şehit #asker #Erzurum #Türkiye

Cumartesi 10.1 ° / 5.3 °
Pazar 14.7 ° / 5.6 °
Pazartesi 6.4 ° / 2.6 °