Bugün, 30 Temmuz 2025 Çarşamba

Erzurum Barosu'nda yemin töreni

Erzurum Barosu’nda genç avukatlar için yemin töreni düzenlendi.

YEREL 21.09.2022 11:53:00 0
Erzurum Barosu


Baro Cafe'de düzenlenen yemin törenine Erzurum Baro Başkanı Talat Göğebakan, Yönetim Kurulu Üyesi Genel Sekreter Onur Demirceylan, Avukat Mesut Öner, Avukat Faruk Terizoğlu, Avukat Tolga Terzioğlu katıldı.
Baro Başkanı Talat Göğebakan, genç avukattan işlerini yaparken adaletli ve vicdanlı olmasını isteyerek, ’Hayırlı olması temennimizle genç meslektaşımız Esra Yılmaz’a Erzurum Barosu olarak görevinde başarılar diliyoruz" diyerek ruhsatını teslim etti.
Terzioğlu Hukuk Yönetim Kurlu Başkanı Avukat Faruk Terzioğlu ise genç avukatın cübbesini giydirdi. Avukat Yasemin Yılmaz’ın başarılı bir staj dönemi geçirdiğini belirterek eğitimleri için büyük emek veren Yılmaz Ailesine teşekkür eden Avukat Faruk Terzioğlu, ’Mesleğimize ve meslektaşlarımıza insan haklarının, hak ve özgürlüklerin ve hukukun üstünlüğünün korunup geliştirilmesi görevini vermiştir. Bu görevin yasayla verildiği tek meslek Avukatlık mesleğidir. Bu onurlu çatının altından biraz sonra avukat olarak ayrılacak değerli meslektaşımız Yasemin Yılmaz’ın, Türkiye Cumhuriyeti’ndeki her bir yurttaşımızın yaşayacağı hak ihlallerinde yanı başlarında olacak. Aramıza hoş geldin diyor, meslektaşımıza meslek hayatında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Damal’da halk ekmek fırını açtı

Erzurum Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici göreve başladı

Çalışanlara yangın bilgilendirmesi

Polisten drifte geçit yok, sürücüye 48 bin 559 TL ceza kesti

Çalışanlara yangın bilgilendirmesi

Erzurum Un Helvası artık coğrafi tescilli

Erzurum ve çevresi için kavurucu sıcaklık uyarısı

Sıcaktan bunalan çocuklar yüzme kurslarına akın etti

Vakıflardan 176 çocuğa sünnet şöleni

"Cumhuriyeti Kuran Şehirler " Erzurum’da buluştu

Çarşamba 30.5 ° / 16.2 °
Perşembe 30.7 ° / 16.9 °
Cuma 31.4 ° / 16.8 °