Bugün, 15 Haziran 2025 Pazar

Eğitim yatırımları masaya yatırıldı

Erzurum’da Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında “Eğitim Yatırımları Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

EĞİTİM 17.01.2025 12:13:00 0
Eğitim yatırımları masaya yatırıldı

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcıları Lokman Düzgün, Ahmet Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Laloğlu, Erzurum Valiliği Yatırım İzleme Müdürü Yılmaz Aktaş ve müdür yardımcıları katıldı.
Toplantıda, il genelinde yapımı tamamlanan, devam eden ve planlanan eğitim yatırımları değerlendirildi. Ayrıca eğitim projelerinin mevcut durumu detaylı şekilde değerlendirilirken, süreçlerin daha etkin ilerlemesini sağlamak amacıyla istişarelerde bulunuldu.
Vali Çiftçi, yatırımların planlanan takvime uygun şekilde tamamlanması ve eğitim kalitesini artıracak her türlü adımın kararlılıkla atılması için özen gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

110 yıl sonra tarihi canlandırma

Atatürk Üniversitesi oda orkestrası ilk konseriyle sanatseverleri büyüledi

Otobüsten inen kadın yolcuya motosiklet çarptı

Ticaret Bakanlığı'ndan Erçimsan Holding Genel Kurulu hakkında açıklama

Öğrenciler duruşma salonunda hukuk ve adalet dersi yaptı

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazar 20.7 ° / 8 °
Pazartesi 17.3 ° / 3.1 °