Bugün, 16 Haziran 2025 Pazartesi

Dünya Snowboard Kupası’nda madalyalar sahiplerini buldu

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 2025 Erzurum Turizm Başkenti ve Avrupa Kış Sporları Başkenti organizasyonları kapsamında gerçekleştirilen "FIS Dünya Snowboard Kupası" final karşılaşmaları nefes kesti.

SPOR 3.03.2025 12:48:00 0
Dünya Snowboard Kupası’nda madalyalar sahiplerini buldu



Erzurum'da Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinde; Avustralya, Avusturya, Japonya, İsviçre, Letonya, Brezilya, Birleşik Krallık, Almanya, Amerika, Kanada, Ukrayna, İtalya, Çin, Hollanda, İspanya, Fransa, Çek Cumhuriyeti, Estonya ve Romanya'dan 175 sporcunun katılımıyla düzenlenen FIS Dünya Snowboard Kupası tamamlandı. Avustralya'dan Josie Baff ile Cameron Bolton ikilisi şampiyon oldu. Birleşik Krallık 'tan Charlotte Bankes ve Huw Nihtingale ikinci olurken Avusturya'dan Pia Zerkhold ve Lukas Pachner üçüncü oldu.
Yarışlarda dereceye girenlere Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Yer, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, Erzurum Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Bülent Çakmak ve Palandöken Kayak Merkezi (Ejder 3200) Müdürü Selim Bağrıyanık madalyalarını verdi.
2 süren yarışmalar dünyanın en iyilerini Palandöken’de buluşturdu. Turnuvaya katılan tüm yarışmacı ve teknik heyetten tam not alan Palandöken Kayak Merkezi, FIS Dünya Snowboard Kupasına 2 yıl daha ev sahipliği yapacak.

Elektrik akımına kapılan kadın hayatını kaybetti

Erzurum’da bir ayda 694 uçuş gerçekleşti

Altınordu futbol şenliği Erzurum’da yapıldı

Türkiye’nin ilk kadın kooperatifi kıraathanesi

Tarihi tabyalara at ve bisikletlerle ulaştılar, zirveden paraşütle atladılar

DSİ’den yeraltı sularına mercek

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazartesi 17.3 ° / 3.1 °
Salı 15.1 ° / 3.1 °
Çarşamba 18.4 ° / 1.7 °