Bugün, 16 Haziran 2025 Pazartesi

Buz Hokeyinde şampiyon Erzurum

EİT 2025 Kış Sporları Buz Hokeyinde şampiyon Erzurum oldu. Kocaeli ikinci, Samsun üçüncü sırada yer aldı.

SPOR 13.01.2025 19:13:00 0
Buz Hokeyinde şampiyon Erzurum


Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) tarafından Erzurum'un ‘2025 Turizm Başkenti’ ilan edilmesi ile birlikte yaşanan Kış Sporları Oyunları Buz Hokeyi Karşılaşmalarıyla tamamlandı. EİT 2025 Kış Oyunları Buz Hokeyi Maçlarında Şampiyon Erzurum oldu. Kocaeli 2., Samsun 3. Sırada yer aldı.
Takımların Kupa ve Madalyaları Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez ile TBF Genel Sekreteri Usame Furkan Akkurt tarafından verildi.
Koordinatörlüğünü Fatih Arslan ile Ferhat Doğuş Aygün’ün üstlendiği Buz Hokeyi Liginde dereceye giren takımlar kupa ve madalya kazanmanın coşkusunu yaşadı. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, EİT 2025 Buz Hokeyi Maçlarına katılan takımları ve antrenörlerini tebrik etti.

110 yıl sonra tarihi canlandırma

Atatürk Üniversitesi oda orkestrası ilk konseriyle sanatseverleri büyüledi

Otobüsten inen kadın yolcuya motosiklet çarptı

Ticaret Bakanlığı'ndan Erçimsan Holding Genel Kurulu hakkında açıklama

Öğrenciler duruşma salonunda hukuk ve adalet dersi yaptı

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazartesi 17.3 ° / 3.1 °