Bugün, 16 Haziran 2025 Pazartesi

Bursa'da sahte altın dolandırıcılığı yapan şüpheli, Erzurum'da kıskıvrak yakalandı

Bursa'da sahte altın ile dolandırıcılık yapan şahıs, polis ekiplerinin amansız takibi sonucu Erzurum'da kıskıvrak yakalanarak, çıkarıldığı mahkemec

7.09.2022 17:30:00 0
Bursa


Olay, Kestel ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şüpheli bir şahıs kuyumcuya giderek 30 bin TL değerinde sahte altın bozdurarak kayıplara karıştı. Kuyumcunun durumu fark edip şikayeti üzerine harekete geçen Kestel Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince soruşturma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda polis ekipleri şüpheli şahsın Ö.D. olduğunu tespit etti. Ayrıca Ö.D.'nin daha önce de Mudanya ilçesinde aynı yöntem ile dolandırıcılık yaptığı öğrenildi. Şüpheli şahsın sürekli şehir değiştirmesi üzerine ekipler şüphelinin Erzurum'da olduğunu belirleyerek harekete geçti. Ö.D. Erzurum'da yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheli Ö.D. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elektrik akımına kapılan kadın hayatını kaybetti

Erzurum’da bir ayda 694 uçuş gerçekleşti

Altınordu futbol şenliği Erzurum’da yapıldı

Türkiye’nin ilk kadın kooperatifi kıraathanesi

Tarihi tabyalara at ve bisikletlerle ulaştılar, zirveden paraşütle atladılar

DSİ’den yeraltı sularına mercek

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazartesi 17.3 ° / 3.1 °
Salı 15.1 ° / 3.1 °
Çarşamba 18.4 ° / 1.7 °