Bugün, 16 Haziran 2025 Pazartesi

Boşanma aşamasındaki eşinin evini ateşe verdi

Erzurum'un Palandöken ilçesinde meydana gelen yangının eşiyle tartışan şahıs tarafından çıkarıldığı açıklandı.

SÜRMANŞET 26.04.2025 12:37:00 0
Boşanma aşamasındaki eşinin evini ateşe verdi


Alınan bilgilere göre; Palandöken ilçesi Adnan Menderes Mahallesi'ndeki bir apartmanın bodrum katında oturan 53 yaşındaki Z.A., boşanma aşamasındaki eşiyle tartışmasının ardından evi ateşe verdi.
Yangın yerine itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve binanın doğal gaz akışı kesildi. İtfaiye ekipleri yangının söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Yangında apartmanda bulunan ve dumandan etkilenen 16 kişi, ekiplerin yardımıyla binadan çıkarıldı. Dumandan etkilenen 13 kişi ambulanslarla hastaneye sevk edildi.
Yangının söndürülmesinin ardından polis ekipleri evde inceleme yaptı. Olay yerinden kaçan Z.A, polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Elektrik akımına kapılan kadın hayatını kaybetti

Erzurum’da bir ayda 694 uçuş gerçekleşti

Altınordu futbol şenliği Erzurum’da yapıldı

Türkiye’nin ilk kadın kooperatifi kıraathanesi

Tarihi tabyalara at ve bisikletlerle ulaştılar, zirveden paraşütle atladılar

DSİ’den yeraltı sularına mercek

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazartesi 17.3 ° / 3.1 °
Salı 15.1 ° / 3.1 °
Çarşamba 18.4 ° / 1.7 °