Bugün, 16 Haziran 2025 Pazartesi

Baro Başkanı Göğebakan: Valimiz, şehre iz bırakanlardan biri oldu

Erzurum Baro Başkanı Talat Göğebakan, AFAD Başkanlığı'na atanan Vali Okay Memiş'in Erzurum'a iz bırakanlardan biri olduğunu söyledi.

15.08.2023 17:10:00 0
Baro Başkanı Göğebakan: Valimiz, şehre iz bırakanlardan biri oldu


Erzurum'da yaklaşık 5 yıl görev yaptıktan sonra Cumhurbaşkanlığının son kararnamesi ile AFAD Başkanlığı'na getirilen Vali Okay Memiş için Palandöken Dağı'ndaki Palan Otelde veda yemeği düzenledi. Geceye eşi Nilüfer Göğebakan ile katılan Erzurum Barosu Başkanı Talat Göğebakan, Vali Okay Memiş ile bir süre sohbet ederek yeni görevinde başarılar diledi. Göğebakan çifti Memiş çiftine günün anısına hediye ve plaket verdi.
Vali Okay Memiş'in Erzurum'a iz bırakanlar arasına girdiğini söyleyen Baro Başkanı Talat Göğebakan, "Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim. Şehrimize geldiği ilk günden itibaren gece-gündüz demeden çalışan Sayın Valimiz çok güzel işlere imza atmıştır. Kış turizminden yaz turizmine kadar birçok hizmeti ile şehrimize büyük katkı sağlamıştır. Valimize yeni görevinde de başarılar dilerim" diye konuştu.

110 yıl sonra tarihi canlandırma

Atatürk Üniversitesi oda orkestrası ilk konseriyle sanatseverleri büyüledi

Otobüsten inen kadın yolcuya motosiklet çarptı

Ticaret Bakanlığı'ndan Erçimsan Holding Genel Kurulu hakkında açıklama

Öğrenciler duruşma salonunda hukuk ve adalet dersi yaptı

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazartesi 17.3 ° / 3.1 °