Bugün, 16 Haziran 2025 Pazartesi

Aydoğan Süer; Erzurumspor’a başkan adayı değilim

Aydoğan Süer; Erzurumspor’a başkan adayı değilim

MANŞET HABERLER 3.08.2023 18:40:00 0
Aydoğan Süer; Erzurumspor’a başkan adayı değilim


1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da yönetim arayışları devam ederken, başkanlık için ismi geçen MNG Yönetim Hizmetleri A.Ş Genel Müdürü Aydoğan Sümer açıklamalarda bulundu.
Erzurum’un ve Erzurumspor’un çok değerli olduğunu belirterek söze başlayan Aydoğan Sümer, şartlar ne olursa olsun bu iki değere her zaman sahip çıkacaklarını belirterek, “Güzel insanlara karşı negatif bir algı oluşturmak isteniyorsa hemen bir yerden yapıştırmaya başlanıyor. Acaba reklam için mi yapılıyor? Neden gündemde tutuluyor? Bizler gündemde tek bir şey tutarız. O da Erzurum'un halkı bize verdiği destektir. Erzurumspor ile alakalı gelen bir teklifi, bizimle ilgili olanı bir anda buruşturup atamayız. Evet yaklaşık bir buçuk aydır Erzurumspor başkanlığıyla ilgili kamuoyunda çok ciddi bir ses var. Ancak bizim bu meseleleri tek başımıza ve nefsimize göre cevap verme gibi bir durumumuz yok. Bazı süreçlerin tamamlanması ve yerine getirilmesi gerek. İyi niyetli arkadaşlarımızın önü de kapatılmamalı.” dedi.
Erzurum’da ciddi bir yatırım yapan kurumsal şirketin yöneticisi olarak Erzurumspor’un onursal başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile sürekli görüştüklerini ifade eden Sümer, “Şu haliyle benim Erzurumspor’a desteğim kulüp başkanlığına talip olmaktan öteye ona vereceğimiz destekle izah edilebilir. Özellikle ulusal ve uluslararası şirketlerle yapacağımız sponsorluk görüşmeleri bunların başında geliyor. Vakit geçirmeden bunun alt yapı çalışmasını gerçekleştirecek görüşmeleri başlatacağız. Erzurumspor’un sahipsiz kalacağı noktasındaki iddialara da asla kimse itibar etmemeli. Kimsede bu yollara girmemeli” şeklinde konuştu.

110 yıl sonra tarihi canlandırma

Atatürk Üniversitesi oda orkestrası ilk konseriyle sanatseverleri büyüledi

Otobüsten inen kadın yolcuya motosiklet çarptı

Ticaret Bakanlığı'ndan Erçimsan Holding Genel Kurulu hakkında açıklama

Öğrenciler duruşma salonunda hukuk ve adalet dersi yaptı

Acemi kasaplar acil servilerde yoğunluk oluşturdu

Erzurum'da üzerine kurbanlık düşen adamın ayağı kırıldı

Erzurum’un mera varlığı masaya yatırıldı

İspir’de bir yıl önce yapılan duvardaki çatlamalar vatandaşları tedirgin ediyor

Çifte Minareli Medrese'de "Öğrenme Şenliği" sergisi açıldı

TBMM’nin 105. yılı anısına 105 bin fidan toprakla buluştu

Pazartesi 17.3 ° / 3.1 °