Bugün, 12 Ağustos 2025 Salı

Adliye lojmanları için sözleşme imzalandı

Erzurum’da yapımı planlanan Adliye Lojman projesi protokolü imzalandı.

GÜNCEL 3.01.2025 20:10:00 0
Adliye lojmanları için sözleşme imzalandı


Adalet Bakanlığı, Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı (ATGV) ve Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Adliye Lojman Projesi kapsamında, Erzurum Adliyesinde düzenlenen tören ile Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir ile şirket yöneticileri arasında protokol sözleşmesi imzalandı.
Adalet Bakanlığı ve ATGV adına Cumhuriyet Başsavcı Aydemir ile Ahmet Yürüsoy Beyaz Eşya Bilgisayar İnşaat Taahhüt Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile yapılan sözleşme kapsamında inşa edilen 30 dairenin tesliminin önümüzdeki bir ay içinde gerçekleşmesi planlanıyor.
Proje kapsamında; 1 adet 1+1 (60 metrekare), 7 adet 2+1 (100 metrekare) ve 22 adet 3+1 (110 metrekare) lojmanın tamamlandığı belirtildi.

Kuşların göç rotaları belirleniyor

Çakmur’un yoğun mesaisi

Abartılı egzoza ceza yağdı

Vali Çiftçi'den vatandaşlara, "Ormanlarımıza sahip çıkalım" çağrısı

Temmuz ayında Erzurum Havalimanı’nda 112 bin 456 yolcuya hizmet verildi

Kuşların göç rotaları belirleniyor

Gençlerin tatil adresi Yakutiye portatif yüzme havuzu

Klasik otomobil tutkunları Erzurum'da buluşuyor

Erzurum’da Koruyucu Aile Festivali düzenlendi

Hem serinliyor hem de eğleniyorlar

Aile eğitimi kursiyerlerine belge töreni

Salı 27.8 ° / 12.2 °
Çarşamba 27.1 ° / 10.4 °
Perşembe 27.7 ° / 10.9 °